חלום חוזר

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

28/10/2011 | 21:59 | מאת: ליאורה

יש לי חלום הוזר על עצמו כל מס חודשים במשך הרבה שנים.בחלומי אני הולכת לאיבוד בטיול,בטיול בעלי אומר לי לעלות על אוטובוס ולאחריו נפגש.באוטובוס ערבים,גברים מנסים להתחיל איתי,אני מתישבת קדימה ליד שתי נשים והן מסרבות לעזור לי להגיע ליעדי.יורדת מן האוטובוס ואז ילדה עוזרת לי לצאת מן העיר.אני עולהעל טרקטור ביחד אתה ואנו בורחות בבהלה מן המקום.עולות על מדרכות ,כבישים בריחה מטורפת ובלתי הגיונית.העיר היא ערבית לא ברור היכן.תחושת פחד וחוסר אונים.בכל החלומות אני הולכת לאיבוד ,בטיול ,ברחובות בבנין,בסמטאות.מה משמעות ההליכה לאיבוד?בת 54 3 ילדים נשואה.

אכן חלום מענין ומתאר מטאפורית חוויות מודעות ולא מודעות מחייך. אך הפורום שלנו לא מיועד לניתוח חלומות. בברכה ד"ר רז אבן

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה