מבעית

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

11/04/2011 | 00:46 | מאת: עדי

בבוקר ההוא התעוררתי בבעתה. חלמתי שהבית שלי נשרף! בחלום- המשפחה שלי יצאה בלילה החוצה וחזתה בלהבות המלככות את ביתי!נורא! בערב שלפני החלום הייתי עצובה במיוחד. רקע- אני בשלב אישי קשה ומיאש בחיי, והבנתי בפגישה האחרונה בטיפול פסיכו' שאין מה להועיל לי. המטפלת הביאה לי מספר של קולגה, ואני לא מסוגלת לחשוב על טיפול חדש. זה הרקע לעצב הנורא שאפף אותי כשהלכתי לישון. אבל- למה הבית נשרף?(בחלום) זה יותר מכל תסכל... האם צדקתי באבל העצמי שלי...?

חלמות לעיתים מתארים באופן ציורי את החוויה הפנימית. את מתארת חוויה רגשית קשה ביום שקדם לחלום, אשר לבשה צורה של "שריפה" בחלום עצמו. אבל החלום מבטא רק את התחושה הזמנית, ואיננו אומר דבר על מצבך האמיתי ועל יכולתך להתמודד ולשנות את מצבך. כדאי שתחזרי למטפלת לברר איתה שוב, אם את מתקשה לפנות למישהו חדש.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה