חלום שחוזר על עצמו

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

28/07/2011 | 22:08 | מאת: טל

אתמול חלמתי חלום שרוח רפאים רודפת אחרי בבית (לא זיהיתי את הבית כשלי)הייתי לבד והצלחתי לברוח. לפני שברחתי אני זוכרת שהיא כביכול רשמה משהו על זה שהיא ניצחה אותי לא זוכת במדויק קמתי בבהלה ואיך שקמתי זה הרגיש לי כמו חלום סידרתי של הימים האחרונים אשמח לשמוע את תשובתך על החלום המאוד מטריד הזה

החלום מבטא קונפליקט פנימי שלך, ואין לך מה להיות מוטרדת מעבר לכך. הוא אינו "מנבא" דבר לפי האמונות העממיות. אבל הפורום לא מיועד לתת פירוש לחלומות, שכן הדבר אפשרי רק במפגש אישי. נסי למצוא את המשמעות המטאפורית לחלום ואסוציאציות אישיות שלך.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה