מים ואיראן..........

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

22/10/2016 | 12:55 | מאת: ענבל

אני מתחילה ללכת עם מישהי בשביל בהר. זה לא הר חשוף אלא הרבה ירק מסביב. אנחנו רוצות ללכת לים שבצד השני (כנראה זה אי). אני בכלל לא מכירה אותה. אני זוכרת שכשהיינו עוד למטה, אני שואלת או שהיא אומרת, שהתאריך לידה שלה זה לא מה שכתוב בתעודה. קצת מעורפל אני זוכרת שאני אומרת לה אולי החליפו אותך בבית חולים ובגלל זה התאריך שונה. אולי את מאומצת ואת לא יודעת (במציאות אני לא מאומצת ולא אמא מאמצת). נחזור לעליה בהר.... אנחנו מגיעות אחרי הליכה לצד השני. יש שם אנשים סביב שולחנות על שפת המים. שולחנות לא רישמיים, כאלה של מנוחה, אכילה. זה נראה כמו אגם, המים פלטה, כמו הכנרת מוקדם בבוקר .... אותה בחורה מתיישבת בשולחן עם אנשים. היא פתאם חנה (מישהי שעבדה איתי לפני כמה שנים. היה אז קשר חברי לא מעבר לשעות העבודה. היום אנחנו לא בקשר). אני במרחק ממנה מורידה נעליים או משהו. פתאם אני רואה אותה מזיזה את הראש שלה לעברי וקמה אחרי כמה שניות. שאלתי מה קרה? היא אומרת שבטעות אמרה שאנחנו מישראל. הנשים בשולחן אמרו לה "הווו מפה העבירו כמה פעמים חבילה עם אנשים שהגיעו כמוכן". המשך החוף עם קו המים הוא גבול איראן ואנשים מצד איראן היו מגיעים להעביר חבילה לישראל עם מישהו שישב שם. אנחנו חשבנו שזה מאד מסוכן שידעו שאנחנו מישראל כי יכולים לחטוף אותנו ואף אחד בצד שלנו לא יודע שבכלל הלכנו לכאן. אני מיד שמה את הנעליים וגם חנה מבינה את הטעות ואנחנו מתחילות לחזור מהר בשביל. אני מתעוררת

אכן חלום מסע מעניין המכיל כמה שלבים. עשיר בתכנים. אבל כדי להבינו יותר לעומק יש צורך ביותר רקע וכן אסוציאציות למרכיבי החלום.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה