לחוצה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

19/10/2016 | 04:03 | מאת: אירה

שלום רב, אני בת 33 אמא ל2 ילדים. כבר שלוש לילות רצוף אני חולמת על עצמי בהריון בכל מיני וריאציות. בחלום האחרון כבר הייתי בדרך לחדר לידה עם בעלי ונתקלנו בערבים שהתחילו לזרוק עלינו אבנים. אנא ממכם תסבירו לי מה הפשר של ההריון הזה שכבר כמה ימים בא לי בחלומות. באינטרנט רושמים פעם משהו טוב ופעם משהו לא טוב. תודה רבה רבה

אירה שלום, את מציינת שהחלום חוזר על עצמו בכל מיני ווריאציות במשך שלושה לילות. לרוב חלומות על הריון מציינים שינוי או התחדשות כלשהי שעומדת להתרחש, אך היא נתקלת במכשול-קושי, פחד או חרדה שבאה לידי ביטוי על ידי זריקת אבנים. האם זה מתקשר לדברים שקורים בחייך בדרך כלשהי? בברכה, אורית

19/10/2016 | 08:08 | מאת: אירה

תודה על התשובה המהירה. אני ברקע סובלת מחרדות ומטופלת בנוגדי דיכאון. בנוסף יש בעיות עם יחסים עם בעלי, אנחנו ביחד 10 שנים ואני יכולה להגיד שכאילו הכל בסדר אבל אני לא מאושרת בזוגיות. פשוט קראתי באינטרנט כל מיני פירושים וחלק מהם על מחלות וקשיים וזה הכניס אותי לחרדות עוד יותר. תודה רבה לך על היחס.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה