חלומות חוזרים על פרידה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

04/08/2015 | 19:43 | מאת: דהב

אני נמצאת בזוגיות טובה ומאושרת בחודשים האחרונים. אנו גרים יחד ובן הזוג נותן לי המון בטחון ואהבה. משום מה יש לי חלומות חוזרים בהם הוא נפרד ממני או בוגד בי, אני נפגעת ובוכה בעוד הוא די אדיש לתגובה שלי. אני חולמת את החלום הזה כל שבועיים-שלושה! מדוע זה? אין שום ביסוס למה שקורה בחלום במערכת היחסים בינינו.

04/08/2015 | 22:15 | מאת: אלי אבידר

חלום לא מייצג מציאות. לעיתים הוא מייצג גם חרדות. אחד מאפיוני הנפש האנושית הוא חרדה שהטוב הוא זמני והוא יעלם. יתכן הדהוד לחוויה של קשר טוב בעבר שאבד וחשש לחזור על חוויה כזו. כל טוב.אלי

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה