חלום על דבורים

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

13/07/2015 | 10:52 | מאת: מירב

היי, חלמתי שאני מסתכלת מהצד על 2 דבורים שמסתכלים בתשומת לב רבה על 2 דבורים שנמצאים בתוך מה שנראה כמו שק הריון כאשר הם ישנים וכאילו כמו מחכים להיוולד. יש לציין שאני מחפשת עבודה בימים אלו...אולי המידע עוזר. אשמח לדעתך

13/07/2015 | 20:02 | מאת: אלי אבידר

הי. סמלים שעולים. דבורים .יתכן שיש להן משמעות אישית.מדובר בכפילות..דבורה נותנת דבש ועוקצת. יש פה גם משמעות אולי של הריון וצפייה בו מבחוץ.. יתכן שיש עיסוק מה יוולד/יווצר בראיון העבודה(ראיון=הריון).יצא דבש או עוקץ. אלו כמובן ספקולציות משום שסביר שאיש מקצוע שישוחח עמך ינסה להפיק יותר מידע מהחלום מול מידע מפורט וספציפי של חייך.לסיכום את עסוקה בתוצאות של שלבים קריטיים בחייך.אולי..... למידע נוסף כדאי להגיע ליעוץ. כל טוב ובהצלחה בעבודה... ובשינה.אלי

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה