דגים ואקווריום

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

27/04/2015 | 10:20 | מאת: הופ

היי לכולם! חלמתי שאני נועלת נעלים שרואים דרכם דגים שוחים בתוך מים. כלומר, סוג של אקווריום אמתי ואני הולכת איתו בתוך הנעל כאשר הוא גלוי ושקוף. בנוסף, חלמתי כי אחותי שעברה טיפולי הפריות והיאה ברוך השם 2 ילדים לעולם, הולכת לבדיקה לצורך הפריה, היא גרושה במציאות... אני כיום בת 32, רווקה ונמצאת בין עבודות. אשמח אם תוכל להאיר את עייני לפירוש החלום. תודה רבה

27/04/2015 | 16:10 | מאת: אלי אבידר

היי. חלום עשיר ויצירתי . עולים גם מוטיבים של יצירה.ופריון. פריון במובן של הולדה ופרודוקטיביות )למשל בעבודה. קשה להתייחס לחלום בפירוט כי דרושה היכרות התנתק למימוש בקשר מקצועי. אנסה להתייחס למוטיבציה. דגים בעולם החלומות וגם יהדות מסמלים פריון. יש גם את הביטוי לכנס לנעליים של משהו. ואת נכנסת אולי לנעליים של משהי שחוותה זוגיות והולדה עם כל הבעייתיות. (טפולי פוריות' גרושים..) הפרשנות שלי היא בחוש וספקולציות. יתכנו גם פירושים נוספים

27/04/2015 | 16:36 | מאת: מירב

היי תודה על התשובה (: אני יכולה לייחס את תשובתך על תחום העבודה כי אני לא בזוגיות ): אני נמצאת כיום בסיום תואר ושוקלת לעבור תחום תעסוקתי. סוג של צומת דרכים של לאן מועדות פני... האם לדעתך יש הקשר יותר חזק כרגע לחלום? תודה רבה!!!

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה