חלום על שינים

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

26/04/2015 | 12:06 | מאת: כרמית

היי חלמתי שאני הולכת עם משפחתי בגינה ותוך כדי אני נוגעת בשיניים שלי בכוונה ומרגישה שהן מתנדנדות ואז נוגעת בהם בחוזקה ומצליחה להוציא אותן ממהמקום מדובר ב2 שיניים.. קראתי הרבה ששינים נופלות לא ממסמלות דבר טוב אבל הם לא ננשרו לי מעצמן אלא אני גרמתי להן... אשמח לדעת מה זה אומר

27/04/2015 | 16:24 | מאת: אלי אבידר

היי. שפת החלום לא תמיד מוכתבת לפי סמלים אוניברסאליים. יש לחקור מה משמעות השיניים עבורך. למשל בעולם הילד מדובר על משבר חולף כדי להגיע לצמיחה[שיניים קבועות במקום שיני חלב] ויש עוד משמעויות לשיניים. הסקלה נעה מתוקפנות לחיוך. צריך לברר באיזה הקשר זה עבורך. וגם מה קרה ביום שקדם לחלום או מה היה היה אמור להתרחש למחרת. בקיצור יש צורך במידע נוסף שיתכן שאפשר למסור רק לאיש מקצע. בהצלחה.חלומות פז.אלי

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה