צרעה שרודפת אחריי בחלומות

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

16/04/2015 | 14:53 | מאת: שירן

היי, הלילה חלמתי כמה פעמים, אני לא זוכרת ממש מה, אבל בכל החלומות צרעה או דבור צצו בתוך החדר שהייתי בו. אני מפחדת מהם בחיים האמיתיים וגם בחלום. כל פעם התעוררתי, נרדמתי, והדבור/צרעה צצ/ה שוב. מה לדעתכם זה יכול לסמל? בחיים הפרטיים, אני חשה שיש לי קושי רב בעבודה, בגלל מנהלת חדשה ובחורה שאני לא מסתדרת איתה, וגם יש לי קשיים בתקשורת עם בן הזוג. מה הצרעה / הדבורים מנסים לרמוז לי?

16/04/2015 | 18:57 | מאת: אלי אבידר

היי. נראה לי הפירוש שלך לחלום מאד הגיוני.את מוטרדת מגורמים עוקצני ים אולי מסוכנים וחשה חסר אונים מולם. יתכן שהמסר בחלום הוא שאולי את מזימה בפוטנציאל השלילי שיש לשינויים במקום העבודה.מציע שתבחרי לעצמך האם האיום כה קשה והאם את כה חסרת אונים . יתכן שגם ייעוץ מקצועי יכול להעלות בבירור זה

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה