צב ים ענק בדמוי אישה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

31/03/2015 | 10:38 | מאת: שולה

חלמתי שאני צוללת עם עוד מישהו, איך שאנחנו נכנסים למים אני רואה צב ים ענק מתקרב לכיווניינו, בהתחלה הוא נראה צב ים רגיל אבל גדול מאוד, הוא מתקרב אלי מתחיל להריח אותי ופתאום הוא יוצא מהשריון ואני מגלה שזו אישה (שאני לא מכירה) היא נותנת לי יד ואנחנו שוחות ביחד..

שלום לך, נראה כי החלום עוסק בטרנספורמציה, טרנספורמציה שקרתה או שאמורה להתרחש. בהנחה שצב הים הגדול מייצג משהו בך, מה מחכה להחשף או להתגלות אצלך?

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה