פירוש חלום

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

05/03/2015 | 22:55 | מאת: מיה

חלמתי חלום שבו אני בהריון בשלב האחרון שלו.צועדת לי בחצר בית החולים לכיוון הקבלה של בית החולים כדי להתקבל ללידת זירוז כנראה,כי אין לי שום צירים.ומשמאלי אני רואה בחורה שבמציאות הייתה בכיתה שלי גם היא בהריון מתקדמת וצועדת לה לשם.אני מגיעה לתוך בית החולים ורואה שיש המון המון תור של המון אנשים לפקידה.אני ממש מרגישה שאני צריכה לשירותים וגם במצב של וסת ומחליטה ללכת לשירותים כדי להשתחרר קצת ולכן מוותרת על התור שלי.אחרי שאני יוצאת מהשירותים אני שוב נכנסת לתור חדש ומבחינה באיש יפה תואר כבן 40 יושב על כסא וממתין למשהו.לא ברור לי אם הוא רופא שם או סתם אדם.אבל אני מרגישה את היופי שלו ואת העיניים היפות שלו.אני פשוט מתכופפת אליו ומתנשקת איתו בלהט רב תוך כדי שאני עוצרת ופשוט מסתכלת על העיניים היפות שלו והטוב לב והביטחון שהוא משדר.הוא משדר לי להמשיך לנשק אותו.אני מרגישה בחלום כל כך טוב וכל כך מוגנת ומשוחררת שאני מרגישה שאני רוצה שהחלום יימשך.אני מתעוררת מהחלום ובוכה מרוב התרגשוות.לאחרונה אני בוכה הרבה מאוד אחרי חלומות אבל הפעם זה היה בכי טוב.בכי שבו לא רציתי שהחלום ייגמר עד כדי כך הרגשתי מוגנת וטבעית.האם זה היה סתם חלום ארוטי ,או שיש בו משהו מעבר שיכול לתת לי כיוון לעתיד?אני כמובן נשואה באושר עם שני ילדים.תודה רבה.

05/03/2015 | 23:45 | מאת: אלי אבידר

שלום. יש כמה נושאים בחלום מורכב זה שדורדים שיחה אישית .זאת כדי לחבר אל החלום מוטיבים וחויות מהרקע הייחודי לך.באופן כללי נראה שהחלום מתייחס לתחושות הקשורות לגוף להתמלאות והתרוקנות. כמו כן מופגנת (אולי)משאלה לרומן עם גבר אטרקטיבי. משאלה שלא ברור עד כמה היא אקטואלית. ורלבנטית.

07/03/2015 | 00:50 | מאת: מיה

תודה על תגובתך המהירה.אני מרגישה שזה יכול להיות קשור לגוף שלי באיזשהו אופן על מחשבות לגביו.וגם ההערה האחרונה,יש בה הרבה.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה