חלום על היותי בהריון

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

24/02/2015 | 14:02 | מאת: אופירה לוי

הלילה חלמתי שאני בהריון והולכת ללדת לבד, הרופאה מבשרת לי שזה בן ומספרת על התנהגותו האינטלגנטית ברחמי. היא אומרת לי שהוא עדיין קטנטן וזה לא זמן הלידה, ושולחת אותי הביתה. בטני יפה מאוד ואני כ'כ נהינת מחויית ההריון, מרגיש לי פיזית נעים וטוב. -אני אוהבת להיות בהריון. בהמשך החלום אני בהריון ונאבקת בשני פורצים שמנסים להיכנס לביתי בלילה. בתמונה שלישית אני ברכבת מרגישה את ההריון ככ נעים, בן זוגי מאחורי, אני מושיטה ידי ללטפו. לידי יושב בחור שגוזז ציפורניו ואני מעירה לו שיעשה זאת בתוך נייר{ כי על פי היהדות אישה שדורכת על ציפורניים מסתכנת בהפלה} אח'כ אישה אומרת לי ללכת לשירותים כי יש לי שתן. אשמח לתגובה -החלום על ההריו היה כ''כ טוב ורצוי.

שלום לך, הריון בחלום בדרך כלל מסמל התחדשות, לידה. בחלומך את מתארת הנאה רבה מעצם ההריון, ברם,קיימות הפרעות חיצוניות שעשויות להצביע על קונפליקט או אמביוולנציה באשר להריון. האם את בשלה ומוכנה ללידה/התחדשות, זה לא חייב להיות לידת תינוק אלא לידה או התחדשות של משהו בך. מה יכול להפריע או לקלקל? כל טוב, אורית

25/02/2015 | 12:41 | מאת: אופירה לוי

וזאת כי אני מנסה להרות מזה שנה. יש לי חששות מאיך אתמודד עם העניין. בחלומי אני נאבקת בשני הפורצים ומסלקת אותם. .

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה