קריאה למוות

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

07/04/2011 | 21:08 | מאת: שרונה

הנני בסוף שנות השלושים, חד הורית ומחלימה מסרטן. לא פשוט. הלילה חלמתי על חברה שנפטרה לפני 4 שנים במפתיע, שלפני כן, חלתה גם היא בסרטן. היינו די קרובות, אהבה אמיתית שררה בינינו והרבה כבוד הדדי. בלילה האחרון היא הופיעה בחלומי, ראיתי אותה ושוחחתי איתה. כל כך התרגשתי, שמחתי ושאלתי אותה היכן היא? היא השיבה שהיא בבית והזמינה אותי לבוא. אני לפני סבב הבדיקות שלי. האם יש לכך משמעות? האם קראה לי להגיע אל החיים שאחרי? סתם סקרנית (-:

שרונה, העיסוק בטיפולים שעליך לעבור מעורר חרדה. אחת הדרכים להתמודד איתה היא להתחבר לחוויות דומות, או לזכרונות אמיתיים מן העבר או גם לחוויות מטאפוריות - שקשורות בסרטן. לכן דמות חברתך שמתחברת למחלת הסרטן, עלתה בדמיונך בחלימה. ברור שלא מדובר בקריאה מעולמות אחרים, אלא בהתמודדות רגשית שלך, שאיננה פשוטה. ואני מאחל לך רפואה שלמה !

08/04/2011 | 16:51 | מאת: שרונה

ובהצלחה בהקמת הפורום!

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה