פירוש חלום..

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

17/02/2015 | 22:42 | מאת: אחת

שלום. לפני כשנתיים סבי נפטר.. ומאז היו לי עליו שני חלומות שונים בהם הוא בוכה.. אציין רק שראיתי אותו בוכה רק פעם אחת בחיים וזה היה לפני כשבע שנים.. הוא היה מאוד יקר לי.. אשמח לדעת מה זה יכול להיות. זה מטריד אותי ולא נותן לי מנוחה.. תושה רבה

שלום לך, את מציינת שסבך היה מאוד יקר לך . לא קל לאבד ועל אחת כמה וכמה אדם שיקר לנו. עד כמה התאבלת על מותו? ייתכן שבחלום את מאפשרת לעצמך להתאבל עליו ולבטא כאב על אובדנו. לעיתים הבכי בחלום הוא הבכי שפחות בא לידי ביטוי בערות. כל טוב, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה