באר שבע, מבצע יואב

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

27/01/2015 | 17:04 | מאת: ללא שם

שלום, הלילה חלמתי את החלום הזה: אני נמצאת בבית קברות מול כמה חלקות ריקות (שעדיין לא חפרו אותן עדיין, רק מקום מלבני כזה עם חול בגובה האדמה), ואני נמצאת שם עם התינוקת שלי בת החודשיים על הידיים והיא רוצה לישון אז אני מניחה אותה על האדמה באחת מהחלקות כאילו בשביל שיהיה לה יותר נוח לישון, ליד החלקה שהנחתי אותה בה יש עוד חלקה שעדיין לא חפרו אבל יש עליה מעין שקית לבנה שכאילו יש בפנים גופה שצריכים לחפור (לא ראיתי את הגופה עצמה). אחרי שהנחתי את התינוקת שם, כשאני מאוד רגועה ולא כאילו אני עושה משהו משונה, אחותי שואלת מה אני עושה (לא ממש רגועה אבל גם לא כל כך עצבנית יחסית למה שאני עושה) ואני עונה לה שסתם מניחה אותה שתנוח משהו כזה... והתינוקת עטופה בשמיכה לבנה, רגועה מאוד בשלבי הירדמות. חשוב לציין שכל החלום היה רגוע ולא התעוררתי בכלל בבהלה ואפילו לא חשבתי עליו כשהתעוררתי בלילה בלי קשר, ורק בבוקר ממש התחלתי לחשוב עליו ולדאוג למה חלמתי את זה. אשמח לפירוש, תודה!

בוקר טוב לך, ראשית מזל טוב. מקריאת החלום ניתן לסמן כיוון אשר לתוכנו. כעקרון החלום מאפשר עיבוד של חרדות וקונפליקטים. נראה כי דרך התינוקת הרכה את מבטאת חרדה סביב מוות ואולי על דכאון אחרי לידה. במידה וזה מתאים לתחושתך, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי . אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה