מכה מתוך שינה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

04/01/2015 | 12:53 | מאת: יעל

שלום רב, אתמול ביתי בת השנה ושבעה ישנה איתנו במיטה כי לא חשה בטוב. היא בכתה והתעוררה מס רב של פעמים במהלך הלילה והכתה לעיתים באויר ופעם אחת אותי. אני לא בטוחה במאת האחוזים אבל נדמה שמתוך שינה. זה לא קרה בעבר. האם מעיד על משהו? האם אני צריכה לעשות משהו ? איך לנהוג במידה ויש הישנות למקרה ? תודה מראש

06/01/2015 | 08:49 | מאת: אלי אבידר

לדעתי מדובר בהתנהגות נורמטיבית או בתגובה לתנאי השינה. אולי ביטוי להתנגדות להם.לעיתים ילדים וגם בוגרים מגיבים בשינה לאדם השיני במיטה כביטוי קונפליקט בעירות.אבל זו הנחה פחות סבירה ודורשת חיזוק מיועץ מקצועי.בנתיים התייעצי עם רופא הילדים.לילי מנוחה.אלי

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה