בני ראה חלום רע

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

11/06/2014 | 08:35 | מאת: האמא

שלום. בני בן 6 ראה חלום בו נשאל ע"י אישה האם אנחנו עשירים?ואני ובעלי (בחלום) ענינו כן(כמובן שהילד לא יודע שאנחנו בתקופה לא טובה מבחינה כלכלית).אחרי זה האישה אמרה שאנו נמות בשבת. כמובן שהוא היה מבוהל ואמרתי לו שלחלום משמעות שיהיו לנו חיים ארוכים ומאושרים ושכל חלום רע הוא מציג את ההפך שלו למה שיקרה במציאות.השיחה הייתה בטלפון כשאני הייתי כבר בעבודה והוא רק התעורר וישר התקשר אלי. מה עלי לעשות? האם לדבר איתו בערב ולהרגיע?אולי הוא כבר ישכח מהחלום הרע ולא כדאי להזכיר? הוא לא מהילדים שנכנסים לסרטים. תודה.

פעלת נכון בהרגעת הילד. יחד עם זאת יתכן שהוא מרגיש שיש נושא לא מדובר בבית (הבעייה הכלכלית). בברכה ד"ר רז אבן

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה