היי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

12/05/2011 | 15:23 | מאת: אני

היי אני ניצן אני בת 15 אני נמצאת במצב מאוד לחוץ מכוון ואיבדתי את אימי לפני כמה חודשים כיום אני מטופלת אצל פסיכולוגית . אבל אני מרגישה מעט הזיות ושומעת אותה כאילו קוראת לי וחולמת עליה המון.אני מרגישה פחד ללכת בחושך לבד ופוחדת להסתובב לבד רציתי לדעת אם כל זה לגיטימי ומה עלי לעשות? תודה

ניצן, צר לי מאוד לשמוע. אני מבין שאת בטיפול אצל פסיכולוגית, וטוב שיש לך אוזן קשבת. לגבי החלומות - לעיתים קרובות אנו חולמים על קרובים שנפטרו, ודמותם יכולה להופיע בחלום ואף לקרוא לנו. האדם שנפטר כאילו "חי בתוך נפשנו". כך שהחלומות לגיטימים, ולגבי השאר - אני מבין שאת משוחחת עם המטפלת שלך.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה