חלומות מפחידים- מפלצות

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

11/05/2011 | 12:50 | מאת: שרון

היי,ביתי בת 4 לאחרונה מתעוררת בהיסטריה מחלומות על מפלצות או לטענתה חלום מפחיד, שואלת בביעות מה זה הקול הזה . הענין נמשך כשבוע כל לילה. היא חוששת ללכת לישון. האם נורמלי? מה הדרך לטפל - להתמודד מול המפלצת? לומר שהיא לא קיימת? להגיד לה שזה בסדר לפחד? בבוקר היא מתעוררת ומספרת לי מיוזמתה שהיא חלמה חלום מפחיד ושהיא נבהלה. אתמול זה היה השיא היא הייתה מפוחדת עד כדי כך שלא רצתה שאחבק אותה ושלא אזוז ופשוט רעדה. אודה לעזרתך ויעוצך.

אכן הצעותייך בהחלט נכונות. ניתן להקריא לה מספרו של דוד גרוסמן "איתמר ציד החלומות", ולחבר לחוויות שלה. אם התופעה תימשך - חשוב לבדוק אם יש סיבות להגברת החרדה אצלה.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה