ילד שהולך לאיבוד

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

21/09/2012 | 07:12 | מאת: edina1

חלמתי שאני הולכת ומטייל עם הבן שלי, לא באזור מגוריי אלא בעיר אחרת שבה נפשתי, הילד לפתע הלך לאיבוד ולא הצלחתי למצוא אותו, אחרי כמה דקות שיתפתי את בעלי ובעוד אני מוצפת רגשות באופן טבעי מהעניין הוא עשה צחוקים לא נורמליים במהלך החיפוש כאילו שלא מזיז לו מכך וזה היה מטריד מאוד בחלום ועוד יור כשהתעוררתי...כאילו שכעסתי עליו מרוב שהייתי צריכה לחשוב האם לא חלמתי מקרה שקרה? האם הילד במיטה? אשמח מאוד לפירוש

11/10/2012 | 14:07 | מאת: פרופ' טוביה פרי

שלום לך, ילד שהולך לאיבוד בחלום מסמל לדעתי חלק ילדי בתוכך שלא מקבל מקום והתייחסות, לא על ידי הסביבה ואולי גם לא על ידך. משהו בתוכך מתמרד וכועס על כך ובחלום את חווה זאת כאירוע כואב שחלק חשוב ויקר לך הולך לאיבוד כאשר גם בעלך בחלום לועג ולא מבין עד כמה זה חשוב. מה הוא אותו חלק? נראה לי שאת יכולה אולי לזהות אותו יותר טוב מאיתנו. יתכן והדבר קשור לעיר האחרת שבה את מטיילת או למשהו חשוב אחר בחייך. בהצלחה

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה