אודה לפירוש חלום

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

01/08/2012 | 20:03 | מאת: ענבר

היי, לאחרונה אני חולמת המון חלומות מוזרים. החלום האחרון שממש נשאר לי בראש הוא חלום שהיה לי לפני כמה ימים- הגיעה אליי תינוקת שלא הייתה שלי (לא יודעת.איך היא הגיעה או למה, אבל זו הייתה תינוקת יפהפייה ובת פחות מחצי שנה) התינוקת לא הפסיקה לבכות וידעתי שהאמא שלה לא תחזור, ולכן החלטתי להניק אותה למרות שמעולם לא הייתי בהריון ושאני צעירה(בת 23). אני זוכרת שההנקה כאבה לי פיזית בחלום ולכן הפסקתי, ואז הגיע מישהו שפשוט חטף את התינוקת. כל החלום התרכז ברדיפה אחרי האדם הזה כדי להגן על התינוקת. (משום מה בחלום הייתה לי הרגשה שהאיש אדם רע). אני לא יודעת אם זה רלוונטי אבל לילה לפני חלמתי חלום על ראשים כרותים של נחשים

28/08/2012 | 18:11 | מאת: ירון

ישנם הרבה סוגים של נחשים, ולכן חשוב לנסות ולהיזכר איזה סוג נחש הופיע בחלום , אפשר לקרוא כאן על חלומות על נחשים http://xn--9dbaagiup6byblq.co.il/%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%A0%D7%97%D7%A9/

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה