פירוש חלום -הריון

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

29/07/2012 | 09:31 | מאת: זיוה

אני חלמתי שאני בהריון מתקדם במאוחדת נאמרלי בחלום שאני שגילי 56 ואני אפילו הרגשתי את העובר עם היד ובו זמנית עבר אלי פחד על הפסקת הריון או פגיע כל שהוא

03/08/2012 | 18:27 | מאת: פרופ' טוביה פרי

שלום זיוה, חלום על הריון יכול לבטא הגשמה של משאלה להיות בהריון אשר בחלום הוא כבר עובדה קיימת. חלום על הריון יכול לבטא גם באופן סימלי התפתחות של רעיון חדש, עבודה חדשה או קשר חדש אשר יש לך תקווה לגביהם ואת גם דואגת שלא לסכן אותם. דברים אלו הם בגדר הצעה למחשבה. הבנה מעמיקה יותר של תוכן החלום דורשת היכרות עמוקה יותר איתך ועם האסוציאציות לחלום, דברים שלרוב אפשריים רק בתוך טיפול פסיכולוגי.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה