חלום על פרידה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

25/07/2012 | 09:29 | מאת: אנה

שלום רב, ותודה רבה מראש, אני נשואה באושר שנתיים ולאחרונה, אני חולמת חלום שחוזר על עצמו. שאני צריכה לחפש בעל חדש כי בעלי עזב אותי. אני לא מורידה את טבעת הנישואין עד שלא מזכירים לי ואז אני מורידה אותה אבל עדין יש בי תקווה שהוא יחזור אלי. ובינתיים, אני יוצאת עם מישהו אחר, שלמד איתי ביסודי והיינו שם חברים, ואני רודפת אחריו כי הוא לא ממש רוצה אותי. לא ברור לי מה זה החלום הזה, אבל הוא חוזר על עצמו שאני נעזבת על ידי בעלי או אפילו בוגדת בו. זה נורא מציק לי, אשמח אם תוכל לעזור לי. המון תודות! אנה

03/08/2012 | 18:48 | מאת: פרופ' טוביה פרי

שלום אנה, חלומות על עזיבה של בן זוג או בגידה בבן הזוג הם חלומות שכיחים. לעיתים הם קשורים למתח בתוך הקשר הזוגי אולם לעיתים הם יכולים להיות קשורים לרגשות אשם בתחומים אחרים של היחסים הזוגיים. לעיתים הם מבטאים את הדאגות והחששות ביחס לקשר הזוגי שקשה לחשוב עליהם בצורה ישירה במצב של עירות. דברים אלו הם בגדר הצעה למחשבה. הבנה מעמיקה יותר של תוכן החלום דורשת היכרות עמוקה יותר איתך ועם האסוציאציות לחלום, דברים שלרוב אפשריים רק בתוך טיפול פסיכולוגי.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה