חלומות מתגשמים (חזיון)

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

01/05/2011 | 01:31 | מאת: מידע חסוי

הסיפור מתחיל ככה: הייתה לי חברה 6 שנים ולא מזמן ניפרדנו אהבתי אותה ממש והכול מאז שאהבה שלי הייתה חזקה ידעתי מה היא תעשה למחרת בעזרת חלום אני איך שהוא התחברתי אליה וזה מה שהפחיד אותי בשנה האחרונה שלי איתה לא ידעתי איך ידעתי מה היא תעשה והכול דרך חלום ידעתי מי יהיה מי לא והכול והיא הייתה בהלם מי זה ד שהיה לי חלום שהחברה שלי כמבעט מתה אחרי שהצלתי יום אחרי חלמתי שהיא תעזוב אותי וככה זה השאלה שלי עכשיו האים החזיונות שלי שהיו עליה זה קשור לאהבה שלי ??

חלומות אינם יכולים לנבא עתידות. אבל לפעמים קשר חזק יכול להוביל למעין ידיעה אינטואיטיבית של הלכי הנפש של בן הזוג, שתתבטא גם בחלומות.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה