נסיעה עם אמא ברכב

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

27/03/2024 | 22:48 | מאת: שירי

בחלומי אני נוהגת וסוטה מהדרך וכמו נעצרת ממשהו אולי קיר .( אין לי רכב במציאות).ואז אימי נוהגת ואני ליידה . היא נוהגת ממש מהר וזה מבהיל אותי ואז היא נוהגת מהר ברווורס ובעיקול ,מה שעוד יותר מבהיל אותי ואני צועקת לה להזהר. היא אינה עוצרת בשלט עצור. החלק שהיא נוהגת חזק יותר מהחלק הראשון של החלום שאני נוהגת

שלום שירי, עליי להודות שבעיניי זהו חלום שמעורר דאגה. נראה שהחלום מנסה לומר לך משהו חשוב ומשמעותי בעניין היחסים שלך עם אמך. כדי שאפשר יהיה יותר להבין את משמעותו, חשוב לדעת יותר לגבי היחסים ביניכן במציאות. בחלום, את סוטה מן הדרך ואז אמך נוטלת את ההגה לידיה, נוהגת מהר לאחור ובחוסר זהירות ואינה עוצרת בשלט עצור. יתכן שהחלום מציב לך תמרור אזהרה.(עצור) באופן סמלי. .כלומר, יתכן והחלום מאותת לך שאת אמורה לשים גבולות בקשר שבין אמך לבינך. השאלות שאת צריכה לשאול את עצמך בעקבות החלום הינן: עד כמה את מרגישה מושפעת מאמך? האם היא נוטה להשתלט לך על ההתנהלות שלך במציאות ולנהוג בחייך (לא על הכביש) בחוסר זהירות ובאופן מסוכן?. מה מצבה הרגשי של אמך בתקופה זו ועד כמה את מרגישה שאת יכולה לסמוך עליה? מקווה שבכך תוכלי לסייע לך ולאמך להתנהל באופן יציב ושקול יותר. בברכה, נתנאל פרי.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה