סיוט מחלום על טביעה ומוות של ילדה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

25/03/2024 | 07:59 | מאת: שני

חלמתי שהבת שלי בת 6 נעלמה לי ברחוב וכשחיפשתי אותה היא היתה בקרקעית בריכה ניסיתי לשחות אליה אך לא הצלחתי להגיע ואז תוך שניות רוקנו את המים בבריכה היא הייתה כחולה והתחלתי לעשות לה החייאה אבל התעוררתי בהיסטריה ובכי ולא הספקתי לראות אם הצלחתי להחיות אותה

שלום שני, זהו אכן חלום מפחיד ומעורר דאגה. נראה שיש שני כיוונים עיקריים כדי לתת משמעות לחלום הזה. א. יתכן וזהו חלום אזהרה שמיועד לעורר את תשומת ליבך לגבי מצבה של ביתך הקטנה. האם את מוטרדת במציאות לגבי מצבה? האם יש לה קשיים לאחרונה, או האם לך יש קשיים בקשר עימה? ב. אפשרות נוספת, שבתך מייצגת את החלק הילדי שבתוכך והחלום מסמן לך שאת חוששת לאבד את הקשר עם היסוד הילדי בתוכך. כדי להבין מה יותר רלוונטי חשוב לברר מה הטריגר שעורר את החלום הזה בך ואיזה חששות וטרדות מעסיקים אותך בתקופה זו? בברכה, נתנאל פרי

26/03/2024 | 16:30 | מאת: שני

אכן לבתי יש קשיים בכמה תחומים כמו שפה ויסות חרדות ותקשורת, בנוסף לזה לאחרונה יש לי המון התעסקות בפצעי ילדות שלי שמציפים המון .

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה