חלום מוזר וסערת רגשות

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

10/02/2024 | 18:03 | מאת: מירי

היי חלמתי שאני ובן הזוג מאמצים נחש והבן זוג שלי ממש מתלהב ואני פחות אבל ניסיתי להראות שאני קול וסבבה עם זה. אחרי כמה זמן המפקד שלו מהמילואים התקשר וביקש ממנו להביא 2 עגבניות כשהוא חוזר לבסיס ושהוא יחזיר לו את הכסף. היינו כזה סתם בבית והסתכלנו על הכלב שכבר יש לנו ואז המפקד שלו הגיע אלינו הביתה והתחיל לחתוך את העגבניה על המיטה שלנו עם האצבעות ולא עם סכין, ולמרות שהמפקד הביא את העגבניות הוא דיבר עם הבן זוג שלי על הכסף וכמה הוא צריך להחזיר לו (המפקד לבן זוגי). אז הנחש עלה על המיטה והמפקד שלו התרחק כזה ואני הייתי לחוצה מאוד שהנחש לא יתקרב אליי והמפקד שלו אומר לי כל הכבוד שהסכמתי להביא נחש הביתה והתרגלתי אליו, וכל מה שיכולתי זה לסמן לו שאני עדיין ממש לא רגילה ומפחדת ועשיתי את זה אבל עם חיוך כאילו בקלילות למרות שממש פחדתי ולא רציתי את הנחש. הנחש היה בז עם פסים של אדום ונקודות שחורות. מה זה אומר?? תודה מראש

13/02/2024 | 10:28 | מאת: מירי

אשמח להתייחסות

שלום מירי, התחלתי להשיב לך, אבל ראיתי ששלחת את החלום הזה לפורום לפני כשבוע ואורית הציעה לך כיוון לפירוש החלום שמתייחס למצוקה סביב בן זוגך בעוד את מנסה לשדר "עסקים כרגיל", למרות שאת לחוצה מאד ממה שקורה. אני תוהה מדוע שלחת את החלום שוב? האם את מרגישה צורך לברר יותר בעקבות הפירוש של אורית? אפשר להציע לך לברר המשך של הכיוון הזה, אבל חשוב שתבדקי אם הפירוש מתאים עבורך.: נראה לי שהחלום מתייחס לקושי שקיים ביחסים האינטימיים, בינך לבן זוגך. 0הסיטואציה המרכזית בחלום היא שמפקדו של בן זוגך מביא עגבנייה וחותך אותה באצבעותיו על המיטה שלכם בעוד הנחש עולה על המיטה ומאיים עלייך. בסמליות הקולקטיבית, נחש יכול לסמל את הפאלוס הגברי בעוד עגבנייה יכולה לסמל מיניות נשית (גם השורש של המילה קשור ללעגוב) יתכן, שהחלום נועד להראות לך שאת מרגישה צורך להיענות לצרכים האינטימיים של בן זוגך, וחשה שהדבר נכפה עליך, אולי כדי לא לאכזב אותו. חשוב לכן, שתוכלו לשוחח על היבטים אלו בתקשורת המינית ביניכם, כדי שאת תרגישי פחות לחוצה בסיטואציה הזו. בברכה, נתנאל פרי.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה