חלומות בחשכה (ערב, מקומות עם תאורה עמומה אפורה)

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

09/12/2023 | 18:55 | מאת: קליאו

לאחרונה חולמת הרבה על שכונה מהילדות(כבר לא שם) עם מעט אור גם בחוץ וגם במקומות סגורים (תאורה אפלולית, אפורה) רואה הרבה מקומות מהשכונה בילדות, לפעמים עם אנשים מהעבר או אנשים רנדומליים ורובם גברים. התחושות לרוב, לא נעימות עם הרבה בלבול.. מה זה יכול לומר?

שלום קליאו, החלומות מתארים את שכונת ילדותך באור חשוך ואפלולי. באופן סימבולי יתכן שהם מזכירים לך חוויות שליליות ואפלות מעברך. את מציינת שרוב הדמויות שמופיעות בחלומות אלו הם גברים ואני תוהה האם החלום מסמן לך עד כמה היחסים שהיו לך איתם, כרוכים בחוויות שליליות? זה מעורר את השאלה מדוע את חולמת על כך לאחרונה? מה לאחרונה קורה לך ביחסייך עם גברים או בתחושות שלך ככלל, שמזכיר לך תחושות וחוויות ״אפלוליות״ כאלו מילדותך? נתנאל פרי

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה