חלום חייבת פירוש בבקשה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

01/12/2023 | 10:13 | מאת: לורי

חלמתי חלום שאני עומדת לעזוב את הארץ (אני לא גרה בארץ) ושחכתי שיום אחרי זה הטיסה וחברה ממש טובה שלי ממש אחותי מנסה להיפגש איתי אפילו לכמה דקות כי לה בעצמה אין ממש זמן ומשום מה אנחנו לא מצליחות להיפגש

שלום לורי, כדי להבין את משמעות החלום, חשוב לברר את הרגשות שלך, הן לגבי העובדה שאת מתגוררת בחו״ל והן לגבי יחסייך כיום עם חברתך הטובה. בחלום שתיכן לא מוצאות את הזמן כדי להפגש ולהיפרד כנדרש, לפני העזיבה שלך את הארץ. אחת האפשרויות לפירוש - יתכן שהחלום מסמן לך שהיחסים שלכן עלולים ל״התקרר״ ולהיפגם, על רקע המרחק הפיזי והנפשי שנוצר ביניכן. בברכה, נתנאל פרי

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה