פירוש סיוט שחלמתי כשהייתי ילדה קטנה ועד היום לא שוכחת את החלום הזה.

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

27/11/2023 | 02:42 | מאת: שלי

היה לי חלום, בחלום לאבא שלי היה מכשיר מאתר עקבות, שמעתי רעשים, לקחתי את המכשיר וראיתי עקבות לאורך כל המסדרון בבית שלי, הלכתי עם המכשיר עד סוף המסדרון וראיתי בחדר האחרון מצד ימין איש עם כובע רחב מתבונן על עצמו במראה, ברגע שהוא קלט אותי הוא ירה בי. זה החלום היחיד שאני זוכרת מאז שאני קטנה. האם יש סיבה? יש פירוש?

שלי, שלום, אכן, זהו חלום חידתי ומוזר שכדי להבין את המשמעות שלו, נדרש לברר יותר פרטים עלייך ועל האסוציאציות שהוא מעורר בך. לדברייך זהו החלום היחיד שאת זוכרת מאז ילדותך, ונראה שהוא מתייחס לאירוע משמעותי בחייך.. כך למשל, חשוב לברר מה היו היחסים שהיו לך עם אביך בילדותך? האם יש לך אסוציאציות לגבי המכשיר המיוחד שאביך נותן לך כדי לאתר עקבות? איזה אסוציאציות מעורר בך האיש עם הכובע הרחב שמתבונן במראה? אני תוהה מדוע הזיכרון של החלום הזה לא נותן לך מנוח? יתכן שהחלום הזה עצמו מוביל אותך (כמו המכשיר שאביך נתן לך בחלום) לגלות עקבות של זיכרון טראומטי מאותה תקופה. יותר מזה לצערנו, לא ניתן לברר במסגרת הנוכחית. בברכה, נתנאל פרי .

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה