חלום על מחבלים בבית של אחותי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

21/11/2023 | 15:20 | מאת: יפעת

חלמתי שנסעתי סופש לאילת לאחותי עם כמה בני משפחה..זוכרת הכל כולל את הפנים שלהם! נכנסו בבוקר של שישי שני מחבלים עם נשקים ואני הייתי בקומה התחתונה של הבית.. רצתי לקומה למעלה, הזהרתי את כולם, כל אחד התחבא במקום אחר בסוף המחבלים מצאו אותנו ואז הושיבו אותנו בחדר אחד צפוף ואחד המחבלים צבט אותי ביד בחוזקה.. מאז לא זוכרת עוד.. דרך אגב אחותי האילתית חלמה חלום מאוד דומה שגם קרה אצלה בבית באילת מספר פעמים.היא חלמה פעם אחת את אותו החלום גם לפני המלחמה ובמלחמה שוב ושוב! אנחנו מבוהלות מזה ונשמח לתשובה

שלום יפעת, החלימה נועדה לאפשר לנו לעבד מחשבות ורגשות שמתעוררים בנו, בעקבות חוויות שאנו עוברים בעבר ובהווה. לצערנו המציאות בארצנו בתקופה זו (וגם בתקופות שקדמו למלחמה) מלווה באירועים קשים שבהם מחבלים חודרים למרחב האישי שלנו במטרה לפגוע ולהרוג. נראה שהחלומות הללו שאת ואחותך חלמתן, הם ניסיון לעבד את הטראומה הלאומית ואת החרדות והפחדים שמתלווים אליה. מסתבר שהרבה אנשים נוטים לחלום חלומות מהסוג הזה בתקופה זו, כדי להתמודד עם המציאות המפחידה. בתקווה לימים שקטים ורגועים יותר, נתנאל פרי

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה