לדבר עם סבתא בחלום היום בלילה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

20/11/2023 | 00:46 | מאת: ליליאן88

שלום אני מרגישה אני צריכה לדבר עם סבתא שלי, שכבר מתה, אני רוצה לזמן אותה לחלום שלי. זה חשוב לי. איך אני יכולה לזמן אותה לחלום?

שלום ליליאן, אני מודה שהבקשה שלך נגעה ליבי. אני מבין את הצורך הזה לפגוש שוב את סבתך, לדבר אתה וכאילו להחיות אותה בדמיונך. עם זאת, כנראה שבנפש שלנו תמיד קיימים ניגודים ובצד הכמיהה להיפגש עמה, יש בך גם צד שנמנע מכך. מה שאני יכול להציע לך הוא, לכתוב את הדברים שאת מבקשת לומר לה. או אולי להתבונן בתמונתה ולדבר אליה. או אולי לעלות לקברה ולשוחח אתה שם. אלו דברים שתלויים יותר בכוח הרצון שלך. ברגע שתעשי זאת, ממילא תתני ביטוי לצורך שלך לתקשר אתה ואולי בדרך הזו, משהו מהמסר הזה גם יעבור אליה בדרך כזו או אחרת... ואולי ואולי ברגע שתשחררי את הצורך הזה לפגוש אותה בחלום, דווקא אז היא תוכל להופיע בחלומך באופן מטיב וחומל. בהצלחה, נתנאל פרי

20/11/2023 | 12:19 | מאת: ליליאן

תודה רבה נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה