גבר זר בבית שבא לקחת את הילד שלי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

02/08/2023 | 21:37 | מאת: שחר

שלום רב, אני אמא חד הורית. חלמתי שאני ישנה בלילה במיטה ואז נדלק ונכבה האור בחדר של בני בן השנה. כשפתחתי את העיניים ניגש אלי גבר שאני לא מכירה ואמר לי שהוא בא לראות את הילד שלו(או לקחת לא זוכרת בדיוק)אמרתי לו שזה לא הילד שלו ,ואז התעוררתי ... מה זה אומר ? תודה מראש ❤️

שלום שחר, כמובן, נדרש לברר יותר פרטים לגבייך וכן לגבי האסוציאציות לתכני החלום ולטריגר שעורר אותו. אחת האפשרויות לפירוש, הינה שכאם חד הורית קיים אצלך חשש טיבעי עד כמה את יכולה לשמור על בנך ולגונן עליו בתהליך הגדילה שלו. . יתכן שאת תוהה האם את זקוקה לקשר עם גבר או לזוגיות כדי שהדבר יסייע לך בתפקיד ההורי. עם זאת, מאידך קיים גם החשש האם קשר עם גבר עלול להרחיק אותו ממך . מקווה שתצליחי לאזן בין הצורך שלך לדאוג לילדך לבין הצורך שלך בזוגיות. בברכה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה