חלום מוזר על עישון קנביס

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

20/06/2023 | 23:05 | מאת: אנונימי

הסביבה שבה החלום התחיל הייתה אזור התעשיה של נתניה מקום שהפעם האחרונה שהייתי בו הייתה אולי לפני 6 שנים ובעבר הייתי שם סה"כ רק כמה פעמים בודדות . היה נראה שזה קורה בלילה ובתקופה אחרת ככנראה לפני 40 שנה כל המכוניות שחנו ברחוב היו מדגמים מתחילת שנות ה80 . הרחוב היה חשוך מאוד וכמעט ריק לגמרי חוץ ממני היו ברחוב רק 2 כלבים עד שבא פתאום בחור מוזר שהיה גבוה ממני בהרבה (דמות של מישהו שמעולם לא ראיתי במציאות ) והוא מציע לי לקנות ממנו קנביס בהתחלה סירבתי אבל הוא התעקש והלך אחרי בסוף נכנעתי חזרתי הבייתה בזריחה גילגלתי ג'וינט ועישנתי והרגשתי סחרחורת הכל התחיל להסתובב סביבי במהירות וככה החלום נגמר *חשוב לציין שאני לא מעשן קנביס בכלל החלום הזה מאוד מוזר לי

שלום לך, האווירה בחלום היא אנונימית, מוכר ולא מוכר. מעניין שכך אתה מציג את עצמך. זה ממשיך עם הבחור שמציע לך קנביס, למעשה כופה עליך דבר שאינך רוצה. התוצאה היא סחרחורת. נשאלת השאלה איך זה מתקשר לחייך בהווה? מה מייצג עישון הקנביס? האם התחושה בחיים היא של איבוד שליטה? ייתכן וכדאי לברר עם איש מקצוע את השאלות הללו כל טוב, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה