חלומות מציאותיים בתדירות גבוהה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

03/06/2023 | 15:22 | מאת: עמי

כבר חודשים שאני חולם חלומות מאוד מאוד מציאותיים ( לרוב חלומות רגילים לגמרי ולא סיוטים ) יש שם לתופעה הזאת? יש איך לטפל בה? זה מאוד מפריע לאיכות השינה

עמי שלום, קשה להבין משאלתך אם מדובר בחלומות צלולים, או, בתופעה נורמלית שהמציאות או ארועים שקורים לנו במציאות חודרים לחלום כחלק מעיבוד וארגון החוויה. כדאי להבחין בין השניים, במידה וזה חלומות צלולים ממליצה לפנות לפסיכולוג/ית שמתמחים בנושא. כל טוב, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה