חלום על תינוק

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

23/04/2023 | 19:47 | מאת: יובל

הקדמה אני ואשתי בטיפולי פוריות מזה מספר שנים אחי אכן נולד לו ילדה לפני 3 חודשים יחד אין יחסים חמים בנינו חלמתי אתמול שהוזמנו לאירוע ואז ראיתי את אחי עם הילדה כך מרחוק ולאחר תקופה מסויימת פתאום אוחז בתינוק שלי והוא מלקק את העור שלי אשמח לפירוש ביאור

שלום יובל, נראה שהחלום מבטא את הכמיהה שלך להיות אב ושיהיה לך תינוק שתוכל להחזיקו בידך. יתכן גם שהעובדה שלאחיך נולדה בת לפני 3 חודשים, מגבירה אצלך את חווית החסך הזה. מאחל לך ולאישתך הצלחה בטיפולי הפוריות. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה