חלום על הריון שלישיה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

11/04/2023 | 09:22 | מאת: הדר

שלום אני ובן זוגי מנסים להכנס להריון בשלושה חודשים האחרונים. חלמתי הלילה שאני בהריון עם שלישיה - ואמא שלי ובן זוגי בחלום מגלים יחד איתי וממש שמחים על הבשורה. אשמח לדעת מה זה אומר תודה

שלום הדר, נראה שהחלום מבטא את הכמיהה הרבה שלך ללדת ולהיות אם. יתכן שהחלום מביע גם את ההרגשה שעבורך להיות בהריון, תהיה חוויה משמעותית גם לאמך וגם לבן זוגך. לפיכך מדובר בשלישיה (את, אמך ובן הזוג), כאילו כל אחד מהם, נמצא בהריון איתך. מקווה שהחלום יהיה סימן לבאות. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה