חלום על מחבל

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

11/03/2023 | 10:58 | מאת: מירי

חלמתי בלילה על מחבל בא אליי מאחור ואת החולצה שהייתה עליי שם אותה על הראש שלי ואז התעוררתי מזה

שלום מירי, הדימוי שמופיע בחלום הוא מחבל, שמייצג יסוד הרסני שרוצה לפגוע בך. האופן שבו הוא פוגע, הינו שהוא בא מאחורייך ומכסה את הראש שלך בחולצתך. ניתן לשער שהיסוד המחבל עושה זאת בצורה שאינה מודעת לך וגורם לך שלא להיות ערנית לאופן בו הוא פועל. אני תוהה האם החשש שלך הוא מקשר עם גבר שעלול לפגוע בך (מינית ?), מבלי שתהיי מודעת לכך, או שמא החשש הוא מיסוד פוגע שקיים בתוכך (כגון דפוס התנהגות הרסנית, מחשבות שליליות ופאסימיות וכו,) שעלול לכפות את עצמו עלייך מבלי שתהיי ערנית מספיק להשפעתו ההרסנית. מקווה שתדעי להיות ערנית ומודעת יותר, כדי לשמור על עצמך מפני יסודות הרסניים שבאים מבחוץ או מבפנים. נתנאל

14/03/2023 | 22:22 | מאת: מירי

היי תודה על ההסבר החולם הינו בעלי לכן אשמח להבין האם הפירוש שונה

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה