אדם יקר טובע ואין לי כוח להציל אותו

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

18/02/2023 | 20:19 | מאת: שולנ

היי חלמתי שאני רואה אדם שיקר לי טובע ואין לי כוח להציל אותו. אני איתו בבריכה, רואה אותו טובע ואני לא מצליחה להניע את עצמי לשחות עליו. אני מרגישה תקוע במקום וחוסר אונים וצואקת לאחרים להציל אותו. מה לדעתך זה אומר?

שלום לך, הגוון הבולט בחלום הוא חוסר האונים אל מול אדם יקר לך שטובע. השאלה, איפה בחייך את חווה חוסר אונים מול מצב של טביעה / סכנה . החלום נועד לעבד תחושה של חוסר אונים שקיימת אצלך ולצערי, ללא פרטים נוספים על חייך לא ניתן לאמר מעבר לנ"ל. כל טוב, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה