משהו מוזר אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

09/02/2023 | 18:36 | מאת: מעיין

היי חלמתי שאני יושבת בגינה עם חלק ממה שפחה הגרעינית שלי, נשבר לי הטלפון וכשאני מנסה להסתכל עליו שבור ולראות מה קרה לו נשברת לי השן מקדימה מה זה יכול להביע?

מעיין שלום, בחלומך את מציינת חלקיות, חלק מהמשפחה הגרעינית, ושבר, טלפון נשבר ושן נשברת. האם יש קשר בין 2 הדברים? קשה מאוד לאמר מה המשמעות ללא עיבוד אסוציאטיבי של החלום. לכן, אסמן כיוון אפשרי ואשאל האם 2 הדברים, חלקיות ושבר קשורים לחייך בעבר או בהווה בדרך כלשהי? אולי משבר שארע? כל טוב, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה