חולם תקופה על האקסית

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

27/01/2023 | 18:28 | מאת: אור

אני כבר תקופה יחסית ארוכה ורציפה חולם על החברה לשעבר וזה אוכל אותי לא לדעת למה זה קורה ניסיתי לקרוא בגוגל קצת על הנושא אבל רוב הסיבות שמצאתי שזה יכול להיות שזה נובע מגעגוע אבל הקשר הסתיים בצורה בכלל לא נעימה וגעגוע לא קיים פה אז אני מבולבל, אשמח לקבל דעות בנושא

שלום לך, חלימה בנושא מסויים שחוזרת על עצמה מסמנת עבורנו נושא שהוא טעון ודורש עיבוד משמעותי. פרידה היא לרוב דבר קשה, ועל אחת כמה וכמה פרידה לא נעימה לדבריך. מומלץ לברר אילו תחושות נותרו אצלך סביב הפרידה, עיבוד רגשי של הפרידה הזו יכול להיות קשור לפרידות אחרות שארעו בחייך. לפיכך מומלץ מאוד לעבד את נושא הפרידה בחייך בעזרת איש מקצוע. כל טוב, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה