חלמתי שמשהו מנסה להטריד אותי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

24/01/2023 | 11:06 | מאת: מאיה

חלמתי שאני הולכת בשדרה בתוך עיר ומשהו ממולי מסתכל עלי מטריד ומנסה לתפוס אותי ולגעת בי ואני בורחת בסיבובים מסביב ספסל כדי שלא יתפוס אותי ואני צועקת לעזרה ובידיוק שתפס אותי אישה מבוגרת עם כיסוי ראש עוזרת לי ולוקחת אותי לחנות שלה ודואגת לי והאיש מחכה לי בחוץ שאני אצא

שלום מאיה, החלום מעלה פחדים מפני הטרדה מינית ומתעוררות השאלות: האם עברת פעם חוויה כזו? האם היית נתונה במציאות לחששות מן הסוג הזה? מה הטריגר כיום שמעורר בך את החלום? בחלום עולה צורך בהגנה ע"י דמות נשית מבוגרת (דמות אימהית?) מפני ההטרדה הגברית. אם חלומות כאלו חוזרים, יתכן שהדבר מסמן לך גם לפנות לעזרה נפשית ע"י דמות נשית, כדי לעבד את החששות והחרדות הללו. בהצלחה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה