לא מוצאת את המפתח מפתח

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

20/01/2023 | 16:27 | מאת: ירדן

אני חולמת הרבה שאני מגיעה לדלת או של הבית שלי או חדר של בית מלון ואין לי מפתח ואין לי מושג איפה הוא. זה כל הזמן חוזר. לפחות 3 פעמים בשבוע .

שלום ירדן, החלומות יכולים לתת ביטוי לתחושות ולרגשות שאנו חשים בתוכנו, באופן סמלי. אחת האפשרויות להבין את ההרגשה בחלום, של לחזור הביתה ואין מפתח לפתוח את הדלת, הינה שהיא יכולה לסמל את התחושה של קושי להתחבר לזיכרון, או להתחבר לחוויה משמעותית שהדחקנו ואנחנו מנסים להעלות אותה אל סף התודעה. אני תוהה מהו התוכן המודחק ומה יכול להיות המפתח עבורך להיזכר ולהתחבר לחוויה הזו שאת מסתירה מעצמך?. מקווה שהחלומות הבאים יעזרו לך לגלות אותה. ברכה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה