מאמץ חוזר וסזיפי לעשות משהו שלא מצליח

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

04/01/2023 | 10:30 | מאת: שא

החלום חוזר כמעט כל לילה, אני מנסה לעשות משהו ולמרות כל המאמצים לא מצליח. תמיד משהו מתקלקל ומעקב אותי. אני מתעורר עייף מאד ומתוסכל

שלום לך, אין ספק שמדובר בחלום קשה ומתסכל...יחד עם זאת יש לשאול איך ובאיזה אופן החלום קשור לחייך בהווה או בעבר. לצערי, לא ניתן לאמר מעבר לדברים כלליים לגבי תפקיד החלום החוזר, אך כדי להבין את משמעותו עבורך תצטרך להתייעץ עם איש מקצוע בתחום בריאות הנפש, עצם העובדה שהחלום חוזר כל לילה קוראת לך להבין את פשרו, אך הפורום במקרה זה אינו מתאים לצערי בהצלחה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה