חלום על מוות שחוזר על עצמו

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

01/01/2023 | 07:05 | מאת: יאנה

היי, יש לי כבר לפחות 7 פעמים חלום שחוזר על עצמו. שאני מתה ואז אני אומרת שזה לא הזמן שלי למות ומבקשת (אפילו מתחננת) לחזור לחיים ואומרת שאקח על עצמי דברים לתקן ולעשות (דברים שקשורים בדת למשל- כמו לקרוא פרק בתהילים ולהתפלל, לשמור שבת), לשלם כסף ואולי עוד דברים שאני לא זוכרת. חשוב לציין שאני חילונית אבל כן מאמינה בה׳. בגלל שזה חלום שחוזר על עצמו לא מעט אני אשמח לפירוש כי זה קצת מטריד אותי

שלום לך, את לגמרי צודקת שחלום שחוזר על עצמו מסמן לנו דבר מה חשוב שכדאי לברר. חלומך עוסק מחד במוות ומאידך ברצון לחיות. מאוד קשה להצביע על משמעות החלום ללא אסוציאציות שלך, ולכן אני ממליצה מאוד לפנות לעזרה מקצועית. נראה שקיים אצלך קונפליקט סביב מוות וחיים, לעיתים זה קשור לאובדנים לא מעובדים, תחושת אשמה ועוד. כדי להבין לעומק, מומלץ לפנות לפסיכותרפיסט/ית בהצלחה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה