חלום על רכב שנסע בעצמו ונעלם לי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

21/12/2022 | 07:01 | מאת: Ib

אני רציתי לנעול את הרכב )של בעלי), אך הוא נסע מעצמו יצא מטווח הראייה שלי הוא נסע בחניון גדול ונעלם. הייתי לחוצה כי לא ראיתי אותן. משהו שעובד עזר לי אחר כך פגשתי 4 בנות שאני מכירה עזרו לי. התקשרתי למשטרה.... דאגתי מאוד התעוררתי באמצע החלום אודה לייעוץ.....

שלום לך, מאחר וחסרים פרטים והקשרים של החלום, קשה כמובן לתת לו פרוש כולל. אחד מן הפירושים האפשריים שניתן להעלות ולבדוק: את מציינת שהרכב של בעלך פתאום נוסע מעצמו כשאת באה לנעול אותו והרכב נעלם ממך. אני תוהה לגבי מערכת היחסים שלך עם בעלך ? האם יש לך חששות לגבי היציבות של הקשר? האם את חשה שאין לך שליטה על רמת הקירבה בינכם? בברכה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה