חלום על מדים גדולים מדי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

21/12/2022 | 00:08 | מאת: עדן

שלום, החלום התחיל כשהלבישו אותי לקראת תוכנית ילדים שעמדה לעלות לאוויר בשידור חי, הלבישו אותי במדים שהיו גדולים עלי, במיוחד השרוולים היו ארוכים יותר מהידיים שלי, אז כמה שניות לפני שהתחיל השידור שחררתי הערה "איזה אנשים מטומטמים", אבל איכשהו הילדים שמעו והייתה סוג של צעקה והאנשים באו להוריד אותי מהבמה/לבטל את השידור

שלום עדן, חסרים פרטים רבים כדי להבין את המשמעות של החלום. לא ברור מדברייך באיזה גיל את/ה במציאות, מה המין שלך, והאם יש לך קשר לעולם של המדיה והבידור. בכל אופן נראה על פי החלום שיש משהו לא מותאם בין התדמית שאת/ה אמור/ה להציג לבין מי שאת/ה באמת. (נתנו לך בגדים במידות שגדולות עליך) וכן את מתבטאת באופן אימפולסיבי (״איזה אנשים מטומטמים״ ) בצורה שאינה מתאימה לתדמית שאת אמורה להציג. אני תוהה עד כמה את/ה חש/ה את הפער הזה בין התדמית , לבין מי שאת/ה באמת גם בחיים במציאות וכמה את חוששת מכך שהעצמי האותנטי שלך יתגלה ( למשל האם אני ילדותית או בוגרת לגילי) מקווה שתצליחי להיות יותר בהשלמה בין הצדדים השונים שבתוכך. בברכה ,נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה