חלום על הכלב שלי שתוקף כלב אחר

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

14/12/2022 | 12:02 | מאת: שרון

חלמתי שהכלב שלי נמצא איתי (כלב גדול שחור) ויש לידנו עוד כלב שחור (יותר קטן בגודל) שאיים עלי ואז הכלב שלי פשוט חיסל אותו, תפס אותו בצוואר ושיתק אותו וירד דם ונראה לי שהוא מת או גסס

שלום שרון, חסרים פרטים כדי להבין את המשמעות הכוללת של החלום. אני תוהה בעקבות החלום האם אתה חש מאוים בתקופה זו במציאות? האם מתעוררים בך צדדים אלימים נוכח איומים המופנים כלפיך? נראה שהתגובה של הכלב שלך בחלום היא חריפה מידיי או מוגזמת נוכח האיום שאתה חש. האם אתה נוטה להגיב באופן חריף נוכח איומים שאתה חש מן הסביבה? אם חלומות כגון זה חוזרים כדאי להיות במסגרת טיפולית כדי לבחון את היכולת לווסת את חווית האיום שאתה חש ואת התגובות האלימות. בהצלחה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה