רצף די מוזר של חלומות

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

05/12/2022 | 14:34 | מאת: שי

בחלום הראשון ראשון חזרתי לכיתה בבית הספר, ומשום מה כולם החמיאו לי, אפילו אנשים שלא הסתדרתי איתם, ובאופן מוגזם, שיבחו את יכולות הכדורסל שלי, כשאני בכלל לא טוב בכדורסל... החלום השני היה די קצר, נבחרתי לאיזה אירוע של VOUGE, הביאו אותנו לאיזה סלון והקרינו סרט, קצת הסתירו לי אותו, ואחרי שנגמר הסרט הסלון הפך לבית קולנוע. ובחלום האחרון, הייתי בבריכה, ובאיזשהו שלב אני ועוד מישהו התחלנו לזחול על ברזנטים שהיו קשורים מעל הבריאה בצד שלה, קצת מסובך להסביר, אבל ראינו את המים והאנשים מתחתנו, חלקם צחקו עלינו, את היד של אחד מהם הרגשתי באופן ממש מוחשי, ובסוף התברר שהאדם שזחלתי לצידו הוא מישהו בחלום הכרתי, אבל כשהתעוררתי הבנתי שהוא סוג של קריקטורה של מישהו שהכרתי.

שלום שי, נראה שהמוטיב שעובר כחוט השני בשלושת החלומות שסיפרת כאן, קשור לעניין הדימוי העצמי והתדמית החברתית שלך. בחלום הראשון בו אתה חוזר לבי״ס, אתה זוכה להערכה ולמחמאות גם מאנשים שלא העריכו אותך. יתכן והערכה בתחום הכדורסל קשורה לכך שהרגשת בחלום זה ״על הגובה״. בחלום השני העניין של התדמית שלך קשור להזמנה לווג, אבל כאן אינך זוכה ליחס מיוחד וגם אתה חש שמסתירים לך כלומר יש ״גבוהים״ ממך. בחלום האחרון אתה אומנם זוחל על ברזנט מעל לבריכה וצופה באנשים מתחתיך, אבל משום מה הם לועגים לך וגם האדם שזוחל איתך נראה כמו קריקטורה… נראה שהדימוי העצמי שלך בחלומות הללו מתנדנד בין תחושה של להיות מעל אחרים לבין הרגשה של לעג וחוסר הערכה כלפיך ואני תוהה מה עורר כעת אצלך את העיסוק בכך? בברכה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה